Devir

ECZANE DEVRİNDE İSTENEN BELGELER
  1. ECZACI ODASI KAYDI,
  2. ECZANE DEVİR DİLEKÇESİ,
  3. ECZACI ODASI BÖLGE TEMSİLCİSİ RAPORU ASLI (RAPORDA EN AZ İKİ BÖLGE TEMSİLCİSİNİN ONAYI VE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ONAYLI OLMALIDIR.),
  4. İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TASDİKLİ DÖRT ADET RÖLEVE PLANI (RÖLEVE PLANLARININ ODA TARAFINDAN DA TASDİKLENMESİ GEREKMEKTEDİR. RÖLEVE PLANLARININ NASIL OLMASI GEREKTİĞİ YENİ ECZANE AÇILIŞ KISMINDA AÇIKLANMIŞTIR),
  5. ELEKTRİK-SU MÜRACAAT MAKBUZLARININ FOTOKOPİSİ (ORTAK KULLANIM HALİNDE İSE APARTMAN YÖNETİCİSİNDEN ORTAK KULLANIM OLDUĞUNA DAİR YAZI),
  6. KİRA KONTRATI FOTOKOPİSİ,
  7. ECZANE OLACAK YERİN TAPU FOTOKOPİSİ (TAPUDA ARSA GÖRÜNÜYORSA MUHTARLIKTAN "BİLDİRİLEN ADRESTE BİNA VE DÜKKAN OLDUĞUNA" DAİR YAZI),
  8. DEVİR SENEDİ (DEVİR İŞLEMİ NOTERDE YAPILMALIDIR. DEVİR İŞLEMİNDE ECZACI ODASI BÖLGE TEMSİLCİSİ VE İLÇE SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI’NDAN BİR YETKİLİ BULUNMALIDIR. DEVİR SÖZLEŞMESİNDEN ECZACI ODASINA BİR ASIL BİR FOTOKOPİ OLMAK ÜZERE İKİ ADET GETİRİLMELİDİR. DEVİR SENEDİNDE İLAÇLARIN, PSİKOTROP İLAÇLARIN VE UYUŞTURUCU İLAÇLARIN AYRI AYRI BELİRTİLMESİ GEREKMEKTEDİR.),
  9. 1 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

NOT: DEVİR EVRAKLARI (3. VE 4 MADDEKİ EVRAKLAR) İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HER HAFTA PAZARTESİ GÜNÜ (ÖĞLEDEN SONRA) ODAMIZ TARAFINDAN TOPLU HALDE ALINACAKTIR.

23. Bölge Elazığ Eczacılar Odası