TEB Yardımlaşma Sandığı

KREDİ KULLANIRKEN
  1. Üyelerimiz kredi kullanmak için ilk başvuruyu kredi başvuru formu doldurarak Odamız Muhasebe Birimine yapacaklardır.(Elden veya evrakları fakslayarak başvuru yapılabilir. Faks: 212 2176119)
  2. Yeni kredi kullanılabilmesi için; kredi borcu varsa bitmiş ya da kapatılmış olması, ayrıca munzam eksiğinin bulunmaması gerekmektedir.
    Kullanılacak krediye göre munzam eksiği bulunup bulunmadığını Türk Eczacılar Birliği Yardımlaşma Sandığı Birimi aşağıda verilen iletişim numaralarından sorgulanarak, eğer yatırılması gereken munzam tutarı varsa aşağıda belirtilen hesap numaralarına yatırılması gerekmektedir. Daha sonra munzam ödeme dekontu ile birlikte başvuru formu İstanbul Eczacı Odası Muhasebe Birimine iletilecektir.
  3. İstanbul Eczacı Odası tarafından olumlu karşılanan kredi talepleri, her hafta Çarşamba günü Türk Eczacılar Birliği'ne iletilecektir.
  4. Eczanenize ait ruhsat fotokopisini getirmeniz gerekmektedir.

TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ YARDIMLAŞMA SANDIĞI'NA KREDİ BAŞVURULARI ODAMIZCA İLETİLDİKTEN SONRA;

1. Yardımlaşma Sandığı kullandırılması uygun görülen krediler için Türkiye İş Bankası A.Ş. talimatlandırılacak, aynı zamanda üye Eczacı başvuruda bulunacakları, kendilerine en yakın şube hakkında bilgilendirileceklerdir.
  2. Kredi kullanacak Üye Eczacı ile eczacı kefili banka şubesine giderek ilgili sözleşmeyi imzalayarak krediyi alabileceklerdir.
  3. Kefil ile borçlunun farklı şehirlerde olması durumunda önce kefil sözleşmeyi imzalayacak ardından banka, dahili kargo ile sözleşmeyi kredi kullanacak eczacının şubesine ulaştıracaktır.

İLETİŞİM VE BANKA HESAP NUMARALARI

TEL: 0312 409 81 14 FAKS: 0312 409 81 34

ADRES: TEB YARDIMLAŞMA SANDIĞI WILLY BRANDT SOKAK NO:9 ÇANKAYA / ANKARA

KREDİ İÇİN