BAŞKAN ULAŞ ECZANELERİN NASIL HİZMET VERECEĞİNİ AÇIKLADI

23. Bölge Elazığ Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Mehmet Ulaş Güler, 18 günlük tam kapanma sürecinde eczanelerin açık olacağını söyledi. Başkan Güler, hafta içi sekiz otuz ile on yedi saatleri arasında, hafta sonu da sekiz otuz ile 13 saatleri arasında görevlerinin başında olacakların belirterek, vatandaşların ilaca ulaşma konusunda endişe duymamalarını istedi.
GÜLER: İLAÇ TEMİNİ KONUSUNDA HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞANMAYACAK Elazığ Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Mehmet Ulaş Güler, “Tüm hemşehrilerimize bilgi vermek istedim. Kamuoyunda bazı endişeler ve ilaca ulaşamayabilir miyiz? İlaç temin edemeyebilir miyiz? diye. Eczanelerimiz hafta içi sekiz otuz ile on yedi saatleri arasında, hafta sonu da sekiz otuz ile 13 saatleri arasında görevlerinin başında olarak hizmetlerini sürdürecekler. İlaç temini konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak” dedi.
HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ:

BAŞKAN ULAŞ ECZANELERİN NASIL HİZMET VERECEĞİNİ AÇIKLADI

30 Nisan 2021     Okunma Sayısı : 195