BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Odamızı ziyaret eden,Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’na,Ak Parti Elazığ Milletvekili Sayın Erol Keleş’e ve Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Ecz. İbrahim Sencer Selmanoğlu ve il teşkilatı yöneticilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.
 -Elazığ’mızın temiz,sağlıklı ve atık ilaçlardan tamamen bertaraf edilmiş bir kent olması amacıyla geçmiş dönemde başlanmış olan Elazığ Belediyesi ve 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası’nın  ortaklaşa yürüttüğü “Elazığ Atık İlaç Toplama ve Bertaraf Etme” kampanyasının yeni dönemde de devam etmesi,
 -Elazığ Belediyesi ve Elazığ Eczacı Odası’nın işbirliği ile Eczane Destek Personeli Eğitimi projesine destek verilmesi,
 -Halkımızın genel sağlığını korumak ve sağlık okur yazarlığı konusundaki bilgi birikimini daha da artırmak amaçlı afiş ve projelerin Elazığ Belediye’sine ait bilboardlarda paylaşılması konularındaki taleplerimizi Sayın Belediye Başkanımız Sayın Şerifoğulları’na ve Sayın Milletvekilimiz Erol Keleş’e ilettik.
 Projelerimize ve taleplerimize destek olacaklarını ifade eden  Başkanımıza ve Milletvekilimize çok teşekkür ederiz.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

08 Şubat 2024     Okunma Sayısı : 211