ECZACILAR, 23. BÖLGE ELAZIĞ ECZACI ODASI'nın ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası tarafından düzenlenen etkinlikte, Uzman Eczacı Ahmet Nezihi Pekcan, majistral sunum yaptı.

14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle, 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası tarafından etkinlik düzenlendi.

Majistral Eczacıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Eczacı Ahmet Nezihi Pekcan tarafından, Elazığ’da hizmet veren eczacılara yönelik majistral sunum gerçekleştirildi.

Uzman Eczacı Pekcan, Elazığ’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Pekcan, majistral sanatı hakkında bilgiler verdi.

23. Bölge Elazığ Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ulaş Güler, meslektaşlarının 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü kutladı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

16 Mayıs 2022     Okunma Sayısı : 248