Nailbey Mah. Kazım Efendi Sokak. 11/A Merkez/Elazığ yonetim@elazigeczaciodasi.org.tr 0424 238 80 80

ELAZIĞ ECZACI ODA BAŞKANLIĞINA SÖNMEZ GETİRİLDİ


Türk Eczacılar Birliği'nin (Teb) olağan genel kurulunda 23. Bölge Elazığ, Tunceli, Bingöl Eczacı Odası Başkanı Başkanı Yavuz Tatar'ın Teb merkez heyetine girmesinin ardından bu göreve odanın genel sekreterliği görevini yürüten Eczacı Hakkı Sönmez getirildi.


Sönmez, yaptığı yazılı açıklamada, görevi devralan yeni yönetim kurulu ile birlikte bölgede hastalara eczacılık hizmeti sunan meslektaşlarının sorunlarını çözmeye, hizmet kalitesinin arttırılması için büyük bir özveriyle çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.


Bu dönemde mesleki sorunların had safhada olduğu belirten Sönmez, "Kamu kurum ıskontolarının arttırılması, uluslar arası ilaç üreticisi firmaların eczacı ıskontolarını geri çekmesi, medula provizyon sisteminin düzenli çalışmaması gibi sorunlarımızın çözümü için elimizden gelen gayreti sarf ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Sönmez, evli ve 5 çocuk babası.                                                                                    https://www.gunisigigazetesi.net/elazig-guncel/elazig-eczaci-oda-baskanligina-sonmez-getirildi-h20286.html


 
30 Aralık 2011     Okunma Sayısı : 186