Farmainbox Yeni Versiyonuna Geçiş İşlemi Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız, Türk Eczacıları Birliği uygulamaları kapsamında, 10.04.2018 tarihinden itibaren, Farmainbox (Reçete Tevzi Sistemi) Programının yeni versiyonuna geçilecektir. Farmainbox (Reçete Tevzi Sistemi)  Yeni Versiyonuna, 10.04.2018 tarihinden itibaren www.teb.org.tr internet sayfamızda sol menüde Uygulamalar kısmında en üstte yer alan Farmainbox butonu ile erişilecektir. Yeni versiyona geçişte sisteme daha önce kayıt edilmiş olan reçeteler aynı şekilde sistemde korunacaktır. Bilgisayarlarınızda halihazırda kurulu olan Farmainbox programı nedeniyle, bilgisayar ekranınızda “Aktif İnternet Bağlantısı bulunamadı. Bağlantı gerçekleştiğinde Program otomatik çalışacaktır.” Uyarısı çıkacaktır. Bu uyarının kalkması için, Farmainbox programını aşağıdaki Yöntemlerden birini kullanarak, programın kurulu olduğu bilgisayarlardan kaldırmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız. TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ FARMAINBOX ESKİ VERSİYONUNUN BİLGİSAYARDAN KALDIRILMASI İŞLEMLERİ Birinci Yöntem: “Denetim Masası-> Program Ekle Kaldır” kısmından aşağıda görsellerde gösterildiği şekilde kaldırılması gerekmektedir. Görsel 1: Görsel 2: İkinci Yöntem: Windows tuşuna bastıktan sonra açılan menüde Ayarlara tıkladıktan sonra açılan pencerede Uygulamalar kısmına tıklamak, daha sonra gelen uygulama ekranında Farmainbox programına tıklayıp Kaldır tuşuna basarak programı kaldırmak. Görsel1: Görsel 2 : Görsel 3:

10 Nisan 2018     Okunma Sayısı : 345