İMZALAR SAĞLIKTA İNDİRİM PROTOKOLÜ İÇİN ATILDI

23. Bölge Elazığ Eczacı Odası ile Elazığ’da hizmet veren Anadolu Hastanesi arasında, sağlıkta indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden eczacı ve birinci derece yakınları indirimli yararlanacak.

23. Bölge Elazığ Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ulaş Güler, “Sağlık hizmeti alımı konusunda ortak çalışma alanı yakalamak istiyoruz. Ve bununla ilgili bir protokol yapacağız. Kendilerine verdikleri sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ŞEKERLİSOY: AİLELERİNE ULAŞILABİLİR FİYATLARI VERMEK İÇİN BURADAYIZ 45 kişilik uzman hekim kadrosuna sahip olduklarını vurgulayan Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy, “Dev uzman hekim kadromuz, akademik hekim kadromuz ve beş yıldızlı otel konseptinde otopark sorunu olmadan bu hizmeti hak eden Eczacılar Odası üyesi, Eczacılar Odası çalışanlarımız ve ailelerine ulaşılabilir fiyatları vermek için buradayız. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.
HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

20 Mayıs 2021     Okunma Sayısı : 114