Nailbey Mah. Kazım Efendi Sokak. 11/A Merkez/Elazığ yonetim@elazigeczaciodasi.org.tr 0424 238 80 80

İMZALAR SAĞLIKTA İNDİRİM PROTOKOLÜ İÇİN ATILDI


 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası ile Elazığ’da hizmet veren Anadolu Hastanesi arasında, saÄŸlıkta indirim protokolü imzalandı. Ä°mzalanan protokolle hastanenin sunduÄŸu saÄŸlık hizmetlerinden eczacı ve birinci derece yakınları indirimli yararlanacak.



23. Bölge Elazığ Eczacı Odası BaÅŸkanı Mehmet UlaÅŸ Güler, “SaÄŸlık hizmeti alımı konusunda ortak çalışma alanı yakalamak istiyoruz. Ve bununla ilgili bir protokol yapacağız. Kendilerine verdikleri saÄŸlık hizmetlerinden dolayı teÅŸekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



ÅžEKERLÄ°SOY: AÄ°LELERÄ°NE ULAÅžILABÄ°LÄ°R FÄ°YATLARI VERMEK İÇİN BURADAYIZ 45 kiÅŸilik uzman hekim kadrosuna sahip olduklarını vurgulayan Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Op. Dr. Ali Åžekerlisoy, “Dev uzman hekim kadromuz, akademik hekim kadromuz ve beÅŸ yıldızlı otel konseptinde otopark sorunu olmadan bu hizmeti hak eden Eczacılar Odası üyesi, Eczacılar Odası çalışanlarımız ve ailelerine ulaşılabilir fiyatları vermek için buradayız. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
HABERÄ°N DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ 
https://www.elazigsonhaber.com/gundem/imzalar-saglikta-indirim-protokolu-icin-atildi-h82679.html



 
20 Mayıs 2021     Okunma Sayısı : 170