Türkiye Finans Katılım Bankası

[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_empty_space][vc_column_text]

Değerli Elazığ Eczacı Odası üyeleri,

Türkiye Finans Katılım Bankasının, sağlık çalışanları ve siz eczacılara yönelik #sizlereborçluyuz mottosuyla başlattığı avantajlı kredi ve diğer ürünlere ait kampanya bilgileri aşağıdadır.

0,89 Kar Payı ile, 3 ay ötelemeli Avantajlı Finansman Desteği

· Oluşabilecek acil ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi için tahsis ücreti olmadan, {579140095cb7f2a9d77f386d8ac6bce5014c19650aa0e97793a6f32dd3072982}0,89 kâr payı ile 3 ay ötelemeli, 60 aya kadar vade seçeneği sunan İhtiyaç Finansmanı desteği sağlanacaktır.

Katılma Hesaplarına Avantajlı Kar Paylaşım Oranı Desteği

· Tüm sağlık çalışanı müşterilerimizin tasarruf hesaplarına Avantajlı Kâr Paylaşım Oranlarından yararlanma imkânı sunulacaktır. TL cinsinden katılma hesapları için 90 havuzundan, döviz katılma hesabı olan müşterilerimize 75 havuzundan kâr payı dağıtılacaktır.

Ücretsiz Kredi Kartı Desteği

· Mevcut kredi kartlarından 31 Aralık 2021 tarihine kadar kart ücreti alınmayacaktır. Bankamızdan ilk defa bireysel kredi kartı alacak sağlık çalışanları ve eczacılar da aynı muafiyetten yararlanabileceklerdir

Bonus Business Kart

Eczacılarımıza, yüksek limitli Bonus Özellikli Business Kart ile iş dünyasında İşini Kolaylaştırır, Bonus Avantajları Sunar.

Kampanyanın diğer detaylarına aşağıdaki adresimizden ulaşabilirsiniz

27 Nisan 2020     Okunma Sayısı : 158